Noua ne place sa daruim!

Ne bucuram ca vrei sa vii la bord cu echipajul care iubeste meniul si atmosfera The Harbour. Esti unul dintre fericitii posesori de breloc Harbour! Ce inseamna asta? Prin intermediul blogului pe care tocmai il citeai, noi ne-am decis sa-ti oferim un breloc marinaresc cu „puteri speciale”, pe care ori de cate ori il vei arata echipajului The Harbour, vei beneficia de o reducere de 10% la orice comanda in restaurantul nostru.*

 ~Vinovati~ de aceasta campanie sunt 5 bloggeri  pe care ii vei cunoaste in cele ce urmeaza:

Cosmin Tudoran

Toată lumea îl cunoaște de la Ca$$a Loco, însă de-a lungul timpului el a dezvoltat numeroase proiecte în online și în offline. E mai mult decât pasionat pe vin, de aici si vinosfera.ro. Iubește instagramul, așa că s-a hotărât să contribuie la comunitatea instagramology.ro. E prins până peste cap în proiectul Maga&Tudoran, proiect ce i-a retrezit pofta de a reveni în muzică. Scrie și pe cosmintudoran.ro.

cosmin_tudoran_400

 

Andrei Cismaru

Social media, 2.0, marketing, PR, baschet, rock, Brăila, sunt doar câteva dintre elementele care-l definesc pe Andrei Cismaru. Il găsești pe blogul personal andreicismaru.ro, dar și pe fabricadenet.ro, un site despre online și cum să facem online corect și curat, fără a mai comite multele greșeli întâlnite la tot pasul.

andrei_cismaru_400_01

 

Lucian Marin

Blogger pasionat de calatorii, sport și gurmand convins. A bătut lumea în lung şi în lat ca să descopere culturi şi civilizaţii noi. A interacţionat cu localnicii, ca să le afle poveștile şi să ajungă în locuri păstrate doar pentru satisfacţia oamenilor locului. Și așa s-a născut TravelSelfie.ro, pentru a descoperi lumea. Travel Selfie organizează circuite culturale prin care îşi propune să promoveze culturi şi civilizaţii care abia aşteaptă să fie descoperite.

lucian_marin_400_01

 Marian Ionescu – Mariciu

De profesie “dătător cu părerea” pe Mariciu.ro, pasionat de social media și publicitate. Scrie despre tot ce-i trece prin cap și despre ce observa în mediul încojurător. De curând s-a apucat și de vlogging, iar “grozăviile” i le puteți vedea pe canalul de YouTube Mariciu Shtow și pe pagina de Facebook a blogului.

mariciu_400

Ivo Bobal

Zis și “Ăla cu bocancii grei”. Motociclist convins și rocker împătimit, scrie pe ivobobal.ro. Alături de mai mulți prieteni, a pus bazele a două proiecte atractive: cupluta.ro și cumotorul.ro. În vara acestui an, a desfășurat una dintre cele mai frumoase proiecte din online: #calatorestecumine – un grup de motocicliști au plecat la drum prin România, iar lumea de pe Facebook, Twitter, Instagram le propunea încotro să se îndrepte.

 Acestea fiind spuse, pentru a intra in posesia brelocului, mai intai completeaza formularul de mai jos, iar apoi te asteptam la The Harbour (Piata Amzei, nr 10 – 22) pentru a ti-l inmana personal.

*Oferta este valabila timp de 1 an de zile.

**Discountul nu se aplica produselor incluse in alte oferte promotionale.

***Ofertele nu se cumuleaza.