The Harbour si Scoala de navigatie Constantin Sailing te trimit pe mare!

01 Feb 2016

Sectiunea 1 – Organizator

Aceasta tombola este organizata de S.C. Global Cersi S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Piata Amzei, nr. 10-22, sector 1 reprezentata de Ioana Istrati si

Scoala de Navigatie "Constantin Sailing", cu sediul in Constanta, strada Remus Opreanu, nr 8 reprezentata de Constantin Lascu

Participantii la concurs vor respecta prevederile prezentului regulament, prevederi detaliate mai jos. 

Sectiunea 2 – Zona de desfasurare a tombolei

Tombola se desfasoara in cadrul restaurantului The Harbour, cu sediul in Bucuresti, strada Piata Amzei, nr 10 -12, sector 1.

Sectiunea 3 – Durata tombolei

2 februarie 2016 – 18 martie 2016

Sectiunea 4 – Mecanismul tombolei

Vino la The Harbour ori de cate ori simti nevoia unor mancaruri alese, pe gustul tau, completeaza de fiecare data talonul pe care il vei primi din partea noastra la sfarsitul mesei si poti castiga o plimbare romantica pe Marea Neagra, pentru doua persoane, cu plecarea din portul Tomis.

Talonul trebuie completat cu datele cerute si, apoi, trebuie depus in urna special amenajata, amplasata in incinta restaurantului. Daca, in perioada tombolei, ajungi la The Harbour de mai multe ori, vei primi mai multe taloane pe care le poti completa si pe care, apoi, le poti depune in urna amplasata in incinta restaurantului. Astfel, vei avea mai multe sanse de castig la extragerea care va avea loc in data de 18 martie 2016.

Castigatorul tombolei trebuie sa-si asigure din surse proprii transportul ( pana in portul Tomis ).

Sectiunea 5 - Descrierea premiului

Premiul este unic si consta intr-o plimbare pe Marea Neagra, pentru doua persoane, cu imbarcare din portul Tomis, in intervalul 15 iunie - 15 august 2016.

Plimbarea va fi organizata cu velierul “Bananec Blues” pus la dispozitie de Scoala de Navigatie "Constantin Sailing".

Sectiunea 6 – Drepturi de participare

Pot participa la concurs toate persoanele care au completat talonul de participare la tombola si care au parcurs etapele prezentate mai sus, in sectiunea „Mecanismul campaniei”. 

Sectiunea 7 – Protectia datelor cu caracter personal

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile legislatiei aplicabile in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul se obliga de asemenea sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta Tombola si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si normelor sale interne.

Sectiunea 8 – Nu se poate opta pentru primirea contravalorii in bani a premiului.

Sectiunea 9 – Notificarea si primirea premiului

Extragerea va avea loc in fata unei comisii formate din : reprezentant The Harbour, reprezentant "Constantin Sailing" si avocat. In urma extragerii se va incheia un process verbal atestat de avocat.

Castigatorul stabilit in urma tragerii la sorti din data de 18 martie 2016 va fi anuntat personal, in momentul extragerii si telefonic, in cazul in care nu se afla in incinta restaurantului. De asemenea, castigatorul va fi mentionat pe site-ul www.harbour.ro, precum si pe pagina de Facebook a restaurantului, "Restaurant The Harbour".

Sectiunea 10 – Regulamentul tombolei este disponibil